JUL I AMERIKA

Hejsan nu är julen över och den har varit ganska annorlunda från en vanlig svensk jul. Den 24:e gjorde vi i stort sett ingenting men klockan 12 på natten åkte vi till kyrkan och det var hemskt för mig, ville typ bara sova och var tvungen och sitta där i 2 timmar och mina ben kliade så jävla mycket. Mina ben kliar jättemycket när jag sitter still och är trött. Visste inte var jag skulle ta vägen. Vid 2 kom vi hem och jag gick och la mig. Klockan 8 gick vi upp och då fick vi vår julstrumpa och vi öppnade alla paket. Det kändes väldigt konstigt att öppna alla julklappar på morgonen. Fick inte direkt någon speciellt. Inget som jag direkt kommer ha nån användning för men det är ju tanken som räknas. Fick typ scarfar och sånt och det är något jag absolut inte använder menmen, det var snällt att dem gav mig saker. Vi gjorde oss iordning och åkte sen mot Ohio där jeannes släkt bor. Där åt vi och det var i stort sett samma mat som vid thanksgiving så inte min favorit direkt. Fick även en liten julklapp av dem vilket var gullig ännu en scarf haha. Vi åkte hem vid 4 för vi var tvungna att komma hem till hunden. Det tar ca 1.5-2 timmar att åka dit. På kvällen spelade vi lite pingis och kolla på film. Vår granne kom och hälsa på också och gav oss lite presenter, hennes son var med oxå och han bor i LA och är typ känd. Fast jag har absolut ingen aning om vem det är. Men han är typ med i nåt program på Disney Chanel och gör standup comedy och radio tydligen. Vi hade en lite julafton med vår granne dagen efter. Har inte direkt haft nån riktig julklänsla och gud vad jag saknar julmaten och alla svenska jultraditioner. 

I förrgår på kvällen träffade jag Gabriella och några av hennes kompisar. Det var väldigt kul och vi var i stort sett uppe hela natten så jag sov typ hela dagen igår haha. 











DE MAN INTE KAN HITTA PÅ DAMAVDELNINGEN KÖPER MAN PÅ KILLARNAS BARNAVDELNING FÖR 280 KR :)




MALL DAG

Hejsan hoppsan. Imorse åkte jag och gabbi till mallet i lexington och handlade de sista julklapparna. Det var mycket trevligt och roligt. Känns underbart att man kan ha en svenne att hänga med här. Vid 4 kom Jeanne, Michelle och kris och hämtade oss och vi drog alla till dollar bion och såg den andra filmen av Percy Jackson. Den var ganska bra, det är helt sjukt att man kan gå på bio för en 10 här! Efter filmen åkte vi till fridays och åt, tog en köttbit mums. Mycket trevlig, nu är jag supertrött även fast klockan bara är 23 menmen.. 

Var tvungen att prova en sån här för jag har hört att de är goda och det är liksom  som svara kulor i botten. Själva drickan var ganska god men de där kulorna i botten usch trodde jag skulle spy. Smakade som sniglar lol



Så otroligt tjusiga 
Samir-brillorna är på. Har blivit helt besatt av ph



USCH PÅ FINALS

ååhh irriterad hela mitt inlägg jag skrev försvann precis :( ska hade somsagt mitt piano och algebra final idag och det fick väl... sådär. Jag var först ut på pianot och jag gjorde bort mig ganska mycket. Vi spelade två låtar och jag fick nåt jävla hjärnsläpp eller nåt och kan inte prestera inför folk som sitter och glor. Helt plötsligt vet jag inte vilket som är min första not och det tar mig 3-4 innan de blir rätt. Spelar nåt och ba nej det var inte rätt provar nåt annat och ba nej inte de heller xD min långa låt var ännu värre det var en one direction låt och jag visste inte heller vilket tangent som jag skulle göra på nu heller här tar det typ 10 gånger och blir fortfarande inte rätt så jag vänder mig om och säger im lost. Med hjälp av min pianolärare som visar min min första not så lyckas jag ta mig igenom låten. Jag och musik går inte bra ihop. Sen var det algebra och det var svårt. Sat hela de 90 minuterna, 40 frågor och multiply choice men ändå svårt. Imorgon har jag ett final men ska inte plugga ett skit idag tror inte de behövs. Bara slappa nu då 


FINALS

heej. Jobbigaste skolveckan det här halvåret och är ungefär som en normal skolvecka hemma i Sverige eller nja. Det är finals vecka vilket innebär 7 prov på 3 dagar och varje prov är 20% av ditt betyg. Kul eller inte.. Igår pluggade jag det mesta jag gjort det här halvåret satt hela tiden från när jag kom hem tills jag gick och la mig. Grejen är att proven handlar om allt du har lärt dig under terminen + ett nytt kapitel. Men du får egentligen veta vad du ska plugga på dagen innan provet. Jag kan inte lära mig allt på en dag. Men idag hade jag 3 prov och det gick väl hyfsat, det är multiply choice men på historia provet var jag ändå helt lost. Imorgon har jag mitt piano final och jag är först ut + att vi får betyg på om vi klär upp oss. Måste ha kjol eller klänning och jag har inget som är inom dresscoden så jag måste ha med mig ombyte oxå :/ Gud hjälp mig för pianot imorgon...

CHRISTMAS PARTY

Hejhej igår var det en liten julfest för utbytesstudenterna i mitt område, eller iaf min grupp som har samma iec eller vad det heter. Så vi möttes på cracker barrel i lexington och år där. Det var jag, 2 norskar, en japan, 1 italiensk och en från Österrike. Är inte så jätteförtjust i maten på cracker barrel så jag tog en sallad. Efter vi hade ätit åkte vi alla till min iecs hus och vi hade alla en present för 10 dollar som vi bytte med varandra. Tycker jag fick den bästa haha ett presentkort på starbucks. De andra fick liksom godis, ljus, halsduk osv. Vi gick även en liten present från vår iec vilket var mysiga strumpor. Det var ganska trevligt och så. 


PAKET

hejsan hoppsan.
Fick ett paket häromdan av min kära familj. I det var det massa godis, julklappar och det bästa var SUNES JUL!! + Astrid Lindgrens jul. ååhh vad jag älskar Sune som nog alla som känner mig vet haha. Nu ska det bli en riktig jul iallafall nästan. Tack så mycket familjen. HAHAHAHAG FAMILJEN Sune moment 





Hejhej

Hallojsan och förlåt för att jag inte skrivit på ett tag har helt enkelt inte haft lust. Men nu är jag här. 
I fredags förra veckan hade vi vår första snowday woop woop fast vi hade ingen snö haha det skulle vara storm fast den kom inte förens på kvällen. I tisdags så hade vi ganska mycket snö och alla vägar var fulla med det fast då hade vi ingen snowday lol. 
I lördags åkte jag och girlsen till lexington och åt middag på ett ställe och jag tog nåt nästan sushi och det var jättegott. Sen kolla vi på catching Fire igen, andra gången jag såg den trevligt trevligt. 




THIS IS HOW WE DO IT




THANKSGIVING

Hejhej
Jag var i north Carolina på thanksgiving för min värdpappas syster bor där och se har ett ganska stort hus. De har 4 hundar och de var så söta den stora hunden var min favvo, vi tog med oss laya också. Vi kom dit på onsdagskvällen och då gjorde vi inte så mycket. Jag körde lite biljard och vann 3 av 3 matcher är man inte grym eller. 
På torsdagen var det thanksgiving och de hållde på och fixa maten och så och vi andra gjorde egentligen ingenting. Typ vid halv 5 åt vi och jag är inte särskilt förtjust i thanksgiving mat tycker den är ganska äcklig faktiskt. Jag har egentligen ingen aning om vad jag åt men de jag vet är kalkon, skinka, green bean casserole, gravy, cranberry sauce. De är ungefär det jag vet vad det är. De har massa ost på grejer och typ inga grönsakar i så fall bara kokt dränkta i sås. Vilken jag inte gillar särskilt mycket. På kvällen vid 10 drog vi till mallet men nästan allt var stängt köpte lite iaf. Kom hem vid 12.30. 
På fredagen åkte vi till mallet igen och spenderade hela dagen där. Älskar black friday köpte ganska mycket. Jag köpte 2 par jeans de var köp ett få ett par gratis, En Hurley tröja, 3 t-shirts, en stickad tröja, en jeansskjorta, Victoria secret mjukisbyxor, 2 vs bh-ar, 5 vs trosor, real technique borstar jag har letat efter sånna så länge letade tillochmed i London, tights, 2 halsdukar, lite smink ( bb cream, läppbalsam, 2 nagellack), hårspray, the body shop body butter, CHOKLADKALENDER ingen visste vad det var haha, daim, haribo godis, knäckebröd, lakrits och ringar. Allt detta för 3100 det tycker jag iaf är ett jättebra pris!! 
På lördag morgon åkte vi hem och japp nu är jag i mitt rum och ja. Bilden på mig vid granen är inte alla mina påsar haha utan bilder under på min säng heh.