BRÖLLOP

Tjenixen :) Igår morse vid 9 åkte jag och min värdfamilj till Columbus, Ohio för vi skulle på ett bröllop. Jag klantig som jag är råka ställa klockan på 7.30 pm istället för 7.30 am. Vi skulle åka vid 8, jag vakna vid 7.50 men lite tur hade jag för min värdsyster försov sig också och vakna inte förrens 8.15. Så klockan 9 tog vi vårt pick och pack och åkte mot Columbus. Det tog 4 timmar att åka dit, tycker Columbus är en jättemysig stad, iaf av det lilla jag såg när vi åkte igenom det xD När vi kom dit åt vi lunch på en resturang och sen åkte vi till vårt hotell och började göra sig iordning för bröllopet. Jag vet att jag varit på bröllop förut men jag tror jag var typ 4-5 år så jag kommer inte någonting alls. Men jag antar att det var som ett vanlig bröllop, vi var först i kyrkan och sen åkte vi till ett hus och åt och så, allt man gör på ett bröllop haha. Paret som gifte sig var så gulliga, jättesöta tillsammans <33
Vi stannade inte där sä jättelänge utan vi kom till vårt hotell vid 23.30 för min värdmammas mamma var trött. 
Sen på morgonen åt vi hotellfrukosten och jag var lite förvånad över att det inte riktigt fanns något nyttig där. Trodde iaf att hotell frukostar hade lite nyttig mat, det fanns iaf lite som var lite "nyttigt" om man säger så xD efter frukosten packade vi våra saker och gjorde oss klara för resan hemåt, ytterliggare 4 timmar. Alltid när min värdfamilj är i Ohio åker de till ett speciellt glasställe, så vi åkte dit och jag tog en mocha capuccino milkshake och den var superduper god <3
Vi kom hem vid 2-3 och då skypade jag med mamma och sen kollade jag på ett pll avsnitt, ligger lite efter hehe. Nu har vi ätit middag och jag fick precis ett samtal från min IEC som prata lite med mig om hur jag trivides i min värdfamilj och så men jag trivs jättebra :) Ska kolla igenom min matte nu för jag har ett prov imorgon och sen ska jag ta en liten springtur 
 

HOMECOMING OCH LITE ANNAT

Jahapp då har man varit på sin första homecoming :P Ska jag vara ärlig så var det mycket roligare före och efter homecoming än själva homecomingen. Efter jag hade gjort mig iordning  så åkte jag till en tjej som heter lily. Hennes hus alltså så jävla fint vill typ bo där. Iaf det var typ 20 pers där och vi åt och hade kul. Vid 22.30 åkte vi till skolan där dansen var. Det var kul att gå in och se hur allt såg ut. I mitten fanns det en "bar" som bara seniors fick vara i hehe. Temat för homecoming var 1920 typ som i filmen Gatsby men det var bara de som var i the homecoming-comitee eller vad sjutton det heter som var klädda som de. Själva dansen var inte så kul, det var knappt några där men det är kul att jag fått uppleva homecoming, det var jätteroligt innan när man var skittaggad och så. Sen fick man se homecoming queen och hennes pojkvän dansa fast det var typ bara 20 pers kvar haha, alla andra hade dragit. Lite efter 12 så åkte vi därifrån och då träffades ett jättestort gäng vid en bonfire och hade kul. Det var jättekul var uppe hela natten haha. 
Dagen efter sov jag typ 3 timmar så totalt hela helgen sov jag ca 8 timmar. Så den här veckan har jag varit lagom trött haha men kul har jag haft :P 
 
Den här veckan har jag haft ganska mycket plugg, inte det roligaste. Det händer inte så mycket på veckodagarna, då är det mest skola och läxor och så. JAG ÄR SUPERDUPER GLAD FÖR MAMMA HAR FIXAT BILJETTER TILL ONE DIRECTION KONSERTEN TILL MIG WOOOOHOOO TACK MAMMA <33333 VIP BILJETTER WOOP WOOP
 
Idag är der fredag wiihoo och efter skolan åkte jag till Kohl's och lite andra affärer jag skulle hitta nåt till bröllopet jag ska på imorgon. Gick inte så jättebra får mixa ihop nåt som jag har men jag kom hem med ett par hörlurar iaf, som jag kan ha när jag tränar och långa bilresor.. en sån blir det imorgon. 4 timmars bilresa till bröllop men nu ska jag snart börja packa lite vi ska nämligen vara där hela helgen och har aldrig varit på ett bröllop förut så vi får se hur det är. Tror det är min värdmammas systers som ska gifta sig. 
 
 
 

HOMECOMING GAME

Tjohoo. Den här veckan har det  varit mycket förberedning inför homecoming. Det var som sagt spirit week och vi gick bara i skolan från måndag-torsdag. I måndags var det murica måndag (klä sig i rött, blått och vitt) i tisdags var det tie dye/toga, i onsdgas var det workout från 1980 och i torsdags var det flyer att man klär sig i skolans färger (blå och guld). Jag klädde knappt ut mig nåt eftersom jag inte har så mycket kläder jag kan använda mig av, det var heller inte så jättemånga som klädde ut sig. Juste haha vi hade ett litet oförberett prov på historian om något jag inte har en aning om vad det är. Iaf jag fick 7/12 vilket inte är så jättebra men ändå fick jag bäst i klassen xD det handlade liksom om america xD så jag fick godis av läraren haha. I torsdags var det ett pep rally. Det var jättekul haha en senior gjorde en dance off med rektorn haha.
 
Igår var vi lediga och då åkte Katie, Renate och jag till köpcentrumet och jag köpte lite smycken och en väska till homecoming. På kvällen var det homecoming game och vi vann :) yes vi har vunnit alla våra matcher än så länge :D Årets homecoming queen blev taylor som jag berättat om förut nån gång :) Efter matchen stannade jag i skolan en stund och "hjälpte" till lite med dekoreringen till homecoming. Jag mest studsa runt där och var överlycklig för att allt var så coolt. Kändes verkligen som på film <3 Jag är supertaggad. Vi åkte och köpte pizza och åt där och sen åkte jag, taylor, shyanne, monica och ellen till taylor. det finns seriöst 10000 olika taylor i min skola och det här är inte den som jag pratat om förut haha. Hos henne körde vi spit challenge och jag var såklart jättedålig på det haha och så körde vi let's dance och prata. Det var jättekul och jag kom hem vid 2, har inte direkt någon curfew vilket jag tycker är jättebra. 
 
Idag har jag köpt ett par skor och ska snart börja göra mig iordning för ikväll. JAG ÄR SÅ TAGGAD. Klockan 8 ska jag träffa gänget jag ska gå med och vi ska äta och göra oss klara. Dansen börjar 9 men vi kommer inte komma dit förrens 22.30-23 för innan de är det bara freshmens and juniors där. SÅ TAGGAD, det ska bli så kul. 
 
lite bilder från veckan
 

POWDER PUFF

Hejsan :) Då var helgen snart slut då.. Men den här veckan ska nog bli ganska kul ändå ;) I fredags skypade jag med min kära vänner i nästan 2 timmar vilket var väldigt skojigt. Jag var så otroligt trött efter den där skolveckan, vi satte på en film på kvällen och jag hann typ se 15 minuter av den innan jag decka haha. Igår var det powder puff matchen. Det är när tjejerna spelar amerikansk fotboll, det var ganska kul att titta på fast det var nästan helt tomt på läktaren. Det var i Western Hill och jag hoppades att jag skulle träffa den svenska tjejen som går där, hon skulle även spela. Men hon var inte där för hon hade åkt någonstans med sin värdfamilj tror jag. Jag önskar att jag hade spelat powder puffen det såg jättekul ut men tyvärr upptäckte jag det försent och när jag fick veta det var sista anmälningsdagen dagen efter och självklart så glömde jag bort det.. Efter det åkte jag hem och fixade med mina bilder och satte upp den på väggen med en amerikansk flagga och massa små svenska :3 Fint blev det tycker jag haha. Idag var jag i kyrkan och sen åkte vi var typ 13 pers till ett japansk ställe och åt lunch och jag fick min efterlängtade sushi <33333 såå gott. Sen har jag varit hemma och pluggat och jag tänke snart gå ut på en liten springtur, det är väl dags att börja haha. Har ett prov imorgon som jag måste plugga lite mer till oxå. 
Den här veckan ska nog bli rolig :) Det är spirit week och vi är lediga på fredag och så är det homecoming på lördag wiieee. Spirit week är att man ska typ klä ut sig i skolan till ett visst tema varje dag och imorgon är det america, nån dag typ hippi och sen kommer jag bara ihåg att man ska klä sig som en flyer (blå och guld). Det är en dag till men det kommer jag inte ihåg vad det var :S Men nu ska jag snart ut och springa lite så byyeeeeee. 
 
 

GOLFA LITE

Tjääna. Hur var min helg då? jodå helt ok :) I lördags åkte jag och marvin till golfbanan och han försökte lära mig lite hur man lirar golf. Jag vill verkligen lära mig det eftersom ALLA i min släkt ska spela golf utom jag och min syster.. tack mamma och pappa för att ni aldrig lärde mig. Vi har till och med en årlig golftävling på min pappas sida haha. Det är så jäkla svårt bara, gör bara fel hela tiden :( Vi åkte senare till Michelle för Marvin skulle fixa lite i Michelles rum. Efter det åkte vi och åt middag med Marvins syster på en resturang och det var trevligt. Vid 22 svängde vi förbi Macy's för jag ville köpa ett täcke haah. Åååhh så jag längtat efter ett riktigt täcke, har haft ett lakan med en filt som man typ får utomlands. Där brann det till i plånboken dock.. 
I söndags åkte Marvin och Jeanne till kyrkan på morgonen men jag stannade hemma. På eftermiddagen åkte jag och Jeanne till Lexington igen till Macy's för jag råka köpa fel, skulle köpa ett påslakan men köpte ett vanligt lakan oops men det gick bra ändå ;) Köpte ett par toms skor oxå :) Kollade lite på klänningar till homecoming det är den 21:a så sjukt taggad! :D Men eftersom jag inte vet vad man har på sig riktigt så kollade jag inte så noga. Ska fråga folk i skolan vad de ska ha så jag har en liten aning om vad man har på sig. Sen på kvällen hade jag en stor hög med läxor att göra. Amerikanska läxor är inte roliga dem heller men det är bara att göra saker man behöver inte plugga direkt. 
 
Idag var det skola och dagen rullade på ganska bra och jag tycker det är jättekul att gå i skolan faktiskt :) Det är bara väldigt jobbigt att kliva upp ur sängen på morgonen.. Sen när jag kom hem har jag gjort läxor och till middag gjorde jag en sallad herregud så underbart det var. Jag saknar nyttig mat äter mest hamburgare och sånt här. Mer än så hade jag väl inte att säga.
 
ser ut som ett mobboffer när jag försöker spela golf xD
 
 
 
 
 
 

FREDAG

Tjoohoo idag är det fredag wiiiee. Gått i skolan från tisdags till idag då och det har inte hänt nått speciellt där. Idag var det hat day men det var nästan ingen som hade hatt på sig. Vi fick även våra midterms och jag fick A i realtionships, engelska, us history, algebra och tro det eller ej men piano också xD Jag fick B i marketing och food and nutrition. Det är inte säkert att jag kommer få de här betygen det är bara som jag ligger till nu, har bara gått i skolan i ca 1 månad. Juste i vår 7th period idag fick alla som inte brutit mot klädreglerna en liten present haha. Så eftersom jag lyckats hålla mig inom ramarna för det fick man ett litet gift card med köp en macka få en gratis hahahahahaha xD 
Har precis kollat på en film som hette now you see me och den var faktiskt ganska bra, så checka in den om ni har tråkigt :P Ni måste prova det här, det är jättegott! Ta glass i ett glas och häll cola på det mmmm nomnom! Man ska egentligen ha root beer på det men jag klarar inte av smaken av det det smakar jättekonstigt och jättejättejättesött. 
Åt mitt första KFC i veckan oxå mums :P Man måste ju äta Kentucky fried chicken nu när man bor i Kentucky :P 
 
Fick ett paket igår av kära familjen. Blev superglad när jag såg att det innehöll kläder och massor med svenskt godis. Aaaaahhhh gud så gott det är inget slår svenskt godis. Godiset som finns här är inte alls lika gott. Nu är det helg wihoo och jag har faktiskt ingen aning om vad som kommer hända. 
 
 

LABOR DAY WEEKEND

Heeej. den här helgen är det labor day så vi var lediga i fredags woop woop. I fredags åkte jag, Renate och Gwen till något som skulle vara en outlet men jag skulle inte kalla det för en outlet precis. Det var typ olika affärer men det var typ bara 2 man kunde gå in i för de andra var typ mormorsaffärer xD Köpte iaf ett par joggingskor så jag antar att det är dags att börja träna nu hehe. Vi åt lunch på Applebees och sen åkte vi till Kohl´s och Starbucks. På kvällen var det en footballs match och vi körde mot Western Hill vilket är våran rival skola. Många klädde upp sig ganska mycket till matchen och det var massa killar som målade deras kroppar blåa och skrev en bokstav på deras kropp så det blev någonting med flyers haha. Vi vann såklart men typ 46-18 :) 
Igår åkte jag och Marvin till Lexington för vi skulle fixa nåt med Michelle´s lägenhet. Idag så åkte jag, Michelle, Marvin och Michelle´s rumskompis Ashley till en farm som deras kompis har. Där hade dem åsnor, hästar, hundar och katter. Den här helgen har det inte hänt så mycket men den är inte slut än vi är lediga imorgon också wiieee. På tisdag är det picture day noooo hatar det. 
 
jag och min flashiga keps jag fick av min IEC haha välkommen till kentucky xD