TENNIS

I måndags var min första tennisträning och vi var inne för det var 38 grader ute och vi har som en regel att det måste vara minst 40 grader ute. Så vi körde någon video/film cardio program som var i en halvtimme och jag hållde seriöst på att dö. Har typ inte tränat på ett år så det kanske inte är så konstigt. Sen övade vi bara på att skjuta bollen mot väggen i korridoren. Så vi har träning varje dag efter skolan, skolan slutar 3.20 och träningen börjar 3.40 till 5. I tisdags var min första riktiga tennisträning. Vi har en kille bortsett från vår tränare som ska hjälpa oss 2 dagar i veckan och han hjälpe den dagen alla nybörjare, vilket var bla jag då eftersom jag aldrig spelat tennis förut. Men gud jag känner bara att jag vill skriva på engelska nu haha måste tänka väldigt mycket på hur jag ska formulera mig haha. I onsdags kom min tränare fram och hon sa att Josh (killen jag tränade med dagen innan) hade sagt att jag hade väldigt mycket potensial. Idag körde jag en match mot en person som spelat tennis i 2 år tror jag och jag vann matchen med 4-3 woop woop!! Sen körde vi dubbles och vår coach melinda sa genom halva matchen att jag skulle spela mot en annan. Det blev dock 0-2 den matchen fast det blev många ad-in/ad-out (tror de kallas så..) iaf hon tar tennislektioner också bortsett från skollaget, så jag kan inte vara så dålig eller? I slutet kom min tränare fram till mig och sa att jag skulle säga till mg och lili att de skulle försöka spela med mig på helgerna lite då och då och att hon kommer sätta mig på varsity laget. YAAAY. Okej såhär är de inom hela laget är de 2 lag ett jv och ett varsity, om man spelar jv räknas inte matcherna man spelar utan man tränar mest bara. Om man spelar varsity så räknas alla matcher, så jag antar att de bra spelarna som är i varsity laget..? Jag tycker verkligen tennis är otroligt kul, och jag har bara tränat tennis i 3 dagar och det verkar gå hyfsat bra. Jag menar de andra som är nybörjare håller fortfarande på att bara få bollen över nätet.. 
Jag trivs så bra här nu och det känns så konstigt att jag om bara några månader måste lämna.. :( Juste haha lili berättade för mig att hennes mamma vill att jag ska flytta in hos henne istället för hos dem jag bor hos nu. Haha tycker det är lite komiskt XD önskar jag hade ett hus som lilis. 
 

GAMEDAY

Idag väckte klockan mig vid 6.30 och mg kom och hämta mig vid 7.45. Vi åkte till lexington, till rupp arena. För det var college game day. Så det var massa uk fans där och det var tv och sånt på plats. De intervjuade coacher och spelare och pratade om matchen som skulle vara på kvällen. Inte det roligaste jag varit på men det var en upplevelse. Jag kanske var med på tv för en kameraman filmade killarna som satt på raden framför oss så vi kan  mycket möjligt ha varit med i den bilden ;) trevligt trevligt. Sen gick vi ut och åt på en resturang efteråt. När jag kom hem på eftermiddag tog jag en liten tupplur haha eftersom jag hade gått upp så tidigt. Går liksom inte ens upp så tidigt när jag ska till skolan.. Det blev en tripp till Kroger och sen åt vi på Cracker Barrel. 
Lili och jag tänkte hitta på nått på kvällen men hade ingen aning om vad vi ville göra så vi shoppade lite tennisgrejer till mig och sen blev det ett spontant biobesök, vi såg That Awkward Moment. Den var ganska rolig och bra faktiskt, helt ok. Nu kom jag precis hem






VAL DAY

Valentines day... kunde ha varit en bättre dag, den här dagen var bara väldigt väldigt awkward. Under hela veckan i skolan kunde man köpa en godispåse till sin valentine och de delade ut dem i skolan i vår 5th period på valentines day. Jag fick en... av en kille som alltid säger hej till mig i korridoren men det är aldrig nåt mer, har aldrig pratat med honom mer än ett hej i korridoren så när jag såg att det var från honom tyckte jag det var välidgt awkward. Vi slutade 1 timme tidigare den dagen för det skulle snöa men det gjorde de aldrig lol, men iaf jag vänatde på katie efter vi hade slutat och då kommer den där killen fram och jag säger tack för lalalla och han ska precis börja prata med mig och då kommer lili till mig och säger kom emma. tack gode gud för att lili räddade mig där. När jag kommer hem händer det värsta... han skriver en facebook post om det!! Hur jävla awkward är inte de???? Vem gör nått sånt?? Han är så himla creepy så det är inte sant! usch usch usch. Bara så himla NEJ och AWKWARD
 
På eftermiddagen klippte jag mig och slinga håret, det behövdes. Det skulle iaf vara en match på kvällen men det blev inställt för att det skulle komma snö, så jag spenderade kvällen hemma bara. Inget märkvärdigt 


 
 

TENNISPROFFS

snödag måndag.
tisadag skola och efter skolan var jag med lili, mg, cristy och alex och vi åt lite på zaxbys. Hade väldigt kul där och dagen var väldigt bra. Sen när jag kom hem förstördes allt, som ni kanske ser i inlägget innan... var otroligt ledsen och kunde verkligen inte sluta gråta men älskar mina vänner här som försökte muntra upp mig och var väldigt supporting. Dagen var bra och slutade i katastrof.
 
Idag var det skola igen och efter skolan åkte jag hem till lili och hängde där till 4.45 då vi drog till skolan igen för vi skulle på tennismötet, säsongen börjar äntligen yeey, så nu ska jag bli tennisproffs. Är verkligen excited för tennisen och första träningen är på lördag, så jag måste shoppa lite träningskläder och göra my sport physical. Efter mötet pratade vi lite med mr. johnson och mg, jag och lili drog senare till buffalo wild wings för att äta middag. vi delade på 6 olika sorters wings och de flesta var goda men en var jätteäcklig och ingen av oss gillade den, det var en ny smak som bara smakade senap vilket jag inte gillar.. så jag kom hem för en liten stund sen bara. 
 




RIP ALICE JAG ÄLSKAR DIG <3

 

BASKETBALL HOMECOMING

Hola
Igår var det homecoming och jag var tvungen att ta en tur ut och köpa skor på morgonen haha sen på eftermiddagen åkte jag till lili och där gjorde vi oss iordning + mg. Sen vid halv 8 kom allihopa hem till lili och vi tog bilder och åt. Gud så mycket jag skrattade jag vet inte ens vad jag skrattade åt men allt var bara så kul. Underbart. Vid 10 åkte vi till skolan och jag hade en date den här gången med Zach heter han, trevligt trevligt. Så när vi kom till skolan började ping-pong turnering. Jag vann en match sen förlorade jag mot mg.. Hahaha många var typ fett imponerade av mig de tyckte typ jag var ganska bra de förväntade sig inte det xD sen vid 11.30 kollade vi på när drottningen och kungen dansade tillsammans haha lili och samuel. Sen vid 12 var alla tvungna att gå och vi drog hem till lili och vi hade planer att vi skulle vara med taylor men hennes föräldrar ville inte att hon skulle gå ut så det sket sig så vi alla drog hem istället för vi kunde inte hitta nåt annat att göra + att alla oss är lite smått sjuka.. Så jag kom hem vid 1.30 men somnade nog inte förens 3.30.. Men jag hade en rolig kväll :) 





MY NAME IS SVEN

Hejsan hoppsan 
snödagar måndag-torsdag denna vecka. Så vad har jag hittat på jo jag har varit med lili,mg och cristy och så har jag varit i skolan och hjälpt till att fixa till homecoming. Fick tatuering på handen och sushi till middag, har haft kul med heliumballonger och sett min underbaraste lili bli homecoming queen. Ett till smeknamn har jag fått också, jag kallas ju redan the swede och nu har en lärare börjat kalla mig sven också haha. UNDERBART












 

SKRIDSKOR

Blev lite skridskor med tori,taylor och katie igår. Kul, kul fast det var fruktansvärt svårt jag minns verkligen inte att det var så svårt att åka skridskor, fast jag tror inte det är så svårt tror bara det var något fel på skridskorna för de var väldigt märkliga. För det första var dem 100 år gamla och de var nog inte slipade alls och för de andra var de alldeles för stora men storleken under var alldeles försmå... Ja, ja jag ramlade iaf inte, men de var skojsigt. 
Superbowl slutade precis fast jag kolla typ inte, är inte särskilt förtjust i football och fattar dessutom ingenting av sporten över huvudtaget. Skolan ringde.. ännu en snödag imorgon. ååhh jag pallar inte, hatar snödagar nu! Det snöade typ i 10 minuter idag så det är bara lite puder, så jävla fjantigt. Det är så tråkigt att bara vara hemma. Hoppas verkligen att jag kommer vara hemma till min födelsedag bara.. Juste nåt roligt kan jag väl berätta, fick nyss en date till homecoming haha, har dock aldrig pratat med människan men han är bra kompis med cristy så jag hoppas bara att det inte kommer vara alldeles för awkward haha. 



BÄSTA MATCHEN NÅGONSIN

Klarat en hel skolvecka och efter jag kom hem från skolan igår var jag bara hemma i en kvart typ innan cristy och lili kom och hämta mig och vi åkte till taco bell och köpte med oss mat och åkte sen till skolan. Det skulle vara basketmatch vid 7.30 och vi kom vid vid 4.30. Skälet till att vi var där så tidigt var att juniorsen hade sagt att de skulle ta seniornas platser på läktaren och det kunde vi inte låta hända. Så vi åt där och chillade till matchen började. Vi mötte Western Hills och såg även Gabbi på andra sidan läktaren. Det var den bästa matchen jag har sett här i amerika någonsin. Det var så otroligt jämt tills 3:e perioden då vi låg under med 12 tror jag och sen bara vände de och en kille hos Franklin County gjorde typ 10 3-poängare. Det var så kul för läktaren var så galen! vi vann matchen sen med 80-51. 
Efter matchen åkte jag, lili och cristy och köpte lite snacks och så och drog sen vidare till lilis hus. Där chillade vi mest och det var kul och helt plötsligt kom vi in på ämnet att de ville komma och hälsa på mig i Sverige i sommar!! Åååhh jag hoppas verkligen de händer! Vi började kolla upp priser för flyg och så och det var inte farligt alls, 1000 dollar för tur och retur 2 veckor i Stockholm! Aaahhh hoppas verkligen de händer! Sov över där och kom hem tidigt i morse eller det var vid 8 för Cristy som bor nära mig skulle vara domare i en volleyboll match på morgonen så hon passade på att skjutsa hem mig också :) är med i alla dem här bilderna så ni kan ju försöka hitta mig ;) haha den bilden men skylten det är typ nån kille i vår skola som har blivit arresterad för att han hade droger eller nåt så de gjorde en skylt där de står free sack pack xD