COUNTRY CLUB

Hejsan hoppsan. Igår efter skolan gjorde vi alla oss redo för match och värmde upp och allt men motstånadre kom aldrig till vår skola.. och jag skulle spela no.3 singles vilket är varisty. Men vi tränade myckt ändå körde totalt 5 matcher tror jag och sen tog lili mig till tennis banorna i two creeks där hon bor och körde en liten privat lektion med mig. Vår coach Melinda sa att hon skulle slå med mig lite för att se hur jag ligger till för hon funderar på att byta ut mig mot en tjej som spelar no.2 doubles. Alltså jag skulle spela som det näst bästa doubles paret. Lili och mg är det bästa. Tycker det ät lite lusigt att jag som bara spelat i några veckor slår folk som har spelat i flera år lol. Jag lärde mig jättemycket från lili och vi tänkte sen gå och äta på county cluben men lyckades inte få tag på lilis päron som var på Dorcy's play (lilis lillasyster). Så vi drog hem till henne och sen bestämmer oss för att åka nån annanstans att äta. När vi är ute och kör så ringer Will (lilis pappa) oss och bara kom till county cluben vi är där haha. Så vi vänder och åker dit istället. Kanske ska förklara att bara de som bor i two creeks har tillgång till county cluben och det är oftast de rika som bor i two creeks. Jag älskar verkligen lilis föräldrar de är supergulliga och det verkar som de gillar mig mycket också. Vi har försökt att jag ska flytta in hos dem för att jag i stort sett nästan redan bor hos dem. När vi åt tillsammans på county cluben frågade de till och med mig och jag inte kunde stanna över sommaren men tyvärr kan jag inte de pga av att mitt visa går ut :( Vi hade de trevligt där och vi åt ganska sent vid 9.30 pga av att vi spelade tennis till 8 någonting. Sen åkte vi tillbaka till lilis hus och jag speanderade natten där som jag gör i stort sett varje helg haha. Så kom hem i morse vid 9 för de skulle åka och kolla på ett college. De frågade om jag ville med men jag trodde jag hade andra planer med gabbi men det blev inte så, så det här är första dagen på 100 år som jag bara varit hemma en dag. Inte kul alls. Menmen har förhoppningsvis planer för ikväll och hoppas verkligen vi kan fixa så jag kan flytta in hos lili, det vore underbart. 
Tennis outfit 

Min babe Lili 


SORRY

Det var gått 100 år sedan och bloggade och det ber jag så mycket om ursäkt för. Jag är i stort sett aldrig hemma. Vet inte riktigt vad som hänt sedan jag bloggade sist. Jag har tennis efter skolan och vi har matcher varje dag i stort sett. Jag har vunnit alla mina matcher och jag kanske har spelat 5-6 någonting. På helgerna bor jag typ hos lili och har även bott där en vardag. Gud vad jag älskar hennes familj de är helt underbara. I detta inlägg ville jag bara säga att jag är väldigt ledsen för att jag inte bloggat på så sjukt länge, men jag har inte så mycket tid. Somsagt är aldrig hemma. Går typ alltid ut och äter efter tennisen och kommer hem duschar, läxor om jag har nån och sen sova typ. Jag ska försöka bli bättre är väl egentligen de jag försöker säga här. Vill verkligen ta vara på den lilla tid jag har kvar här för shit vad snabbt det gått, har snart bara 2 månader kvar :( Sorligt. 

Alltså OMG!

Alltså värsta krigszonen KentuckyCity has become! värsta grejen har typ hänt så vi har liksom troligtvis en "snow-day" imorgon för det finns liksom inget namn på den hära händelsen! Nu till storyn, igår rymde en Björn från kentuckyZoo så nu har nyheterna och tidningarna gått ut med värsta varningen liksom så tills björnen är fast får man typ inte gå ut och därför får vi inte gå till Skolan innan typ björnen blivit hittad!! OMG hur ofta händer det här liksom?