BACCALAUREATE

Hola!
I tisdags förra veckan var vi i skolan som vanligt fast det händer typ ingenting i skolan längre för vi är typ klara med allt. Lili, mg, cristy och Alex hade en uppgift i calculus där de skulle göra en musikvideo med calculus termer i. Det hade spelat in en låt och de tog we cant stop av miley cyrus haha. De ville kopiera hela orginal videon haha, om du inte har sett den den är super konstigt kolla på youtube haha. Så i tisdag hjälpte jag dem att spela in den, jag skratta så otroligt mycket det var skitkul och Alex spelar miley vilket bara gör det 1000 gånger värre hHahahaha. Videon är klar och jag dör varje gång jag kollar på den så kul!! 
I onsdags efte skolan åkte jag  och mg till lexington och kollade på klänningar till grad parties men vi kunde inte hitta några. Vi hade bara 1 timme innan de stängde. Vi åkte vid 7 på kvällen haha och de stängde vid 9. Hängde bara hos mg innan. Vi åt på en asiatisk resturang och det var supetgott. 
I torsdags var det senior breakfast. Vilket betyder att vid 9.30 gick alla seniors till cafeterian och massa föräldrar hade tagit med mat som vi åt, det var berg av mat gott var det dessutom. Efter skolan åkte jag hem till lili och sen var Lincoln grad party på kvällen. 
I fredags var det ingen vanlig dag för det var honors day. Alla var i gympasalen och massa priser deades ut jag fick ett litet diplompapper från kstate för jag hade en collegekurs haha. Sen gick alla seniors till ladan efter skolan och åt mat, det var staxx mat där och vi hade amerikanska fotbollar och baseball grejer och sånt. Efter det checkade jag och mina kompisar ut. Det var en basketmatch efter men ingen av mina kompisar skulle stanna så jag ville inte heller stanna. Men jag hade beställt en basket tröja för honors day valde namnet swedish fish haha.  Så jag, lili, mg, cristy, Alex och lexie drog till country club poolen och hängde den är stund, det är så varmt här 30 grader varje dag. Sen gjorde. I oss iordning och och åkte till Katie och lexies grad party. Haha det var en snubbe där som kom upp till mig och ba hur många pojkvänner har du? Jag ba 0 och han va jag tror dig inte sen fråga han om jag var en modell haha. Efter vi var där en stund drog jag, lili, cristy, mg och kory downtown till sommarkonserten. Det var inte så kul där och vi drog till lexie senare för hon fyllde år och hade dn bonfire vilket var jättekul. 
På lördag jag jag till micheal mciver och taylors grad party och sen på kvällen åkte jag och några kompisar till en western hills männsikas hus och där träffa jag gabby men vi stannade inte där länge alls. Vi drog istället till lilis hus och hängde i hennes hot tub. Juste glömde helt bort tyne kom till Frankfort i lördags!! Han bor i Arizona egentligen och jag har hört jättemycket om honom, han var i min kompisgrupp innan han flytta. Han är jättesnäll känns inte alls som att jag träffa honom igår. 
Idag åkte jag till lexington med Julie, Dorsey och lili för att leta klänningar till baccalaureate sen vid 5 åkte jag och lili till skolan för de. Det är som en religös grad grej. Vi har vår cap and gown och vi sitter i gympasalen och vi ber lite, kören sjungen, vår kör är så otroligt duktiga och det är lite tal och grejer. Det var faktiskt inte så farligt men det var så varmt alla använde sina små papper som en fläkt haha. Efter det gick jag och åt med lilis och mgs familj på county cluben 


HUSVAKT

Heej

I fredags förra veckan var jag och lili husvalt hos nanny. De åkte till Chicago med Dorsey och vi vaktade huset med djuren. Dem har pool så det var väldigt nice. På kvällen kom mg, cristy, lexie och Katie och vi hängde och hade kul. På lördagen jobbade både lili och mg (lifegarding) så jag hängde i huset bara och på kvällen drog jag, lili, mg, Katie och lexie till calebs och hängde där en stund, det blev inte så länge men det var trevligt. 
Mg och lili jobbade på söndagen igen och tjejerna kom på kvällen igen +Taylor och vi hade kul :-) 
På måndags eftermiddag kom nanny hem men vi hade redan stuckit så eller jag och cristy hade för mg och lili jobbade igen. Vid 1 var det släktträff hos the wolfes, jag tycker alltid sånt är lite awkward för jag har aldrig någon att prata med och så jag tycker det var väldigt tråkigt. Men jag hade en jättekul helg med mina vänner :)