ELECTION DAY

Nu är jag lite irreterad.. skrev precis ett inlägg men såklart så sparades det inte.. AAAAHHH 
Så får väl skriva om bläääää
I måndags var jag i skolan och efter det åkte jag och lili till nannys och hälsa på henne och sen tillbaka till lili. Jag, lili, julie och dorcey åkte till ginza och åt sushi till middag mmm har inte ätit det på evigheter. Sen åkte jag och lili till Caleb. Det var jag, lili, katie, savannah, ashton, caleb, ryan, michael, tristen och logan. Vi chillade bara en stund sen var jag och lili tvungna att åka för vi skulle vara hemma vid 24.00 för will och julie skulle jobba nästa dag. Jag sov hos lili, vi hade ingen skola i tisdags för det var election day. Så jag hängde hos lili  i tisdags en stund och jag organiserade alla julies tyger vilket tog typ 4 timmar men det var faktiskt ganska kul. klockan 16 skulle lili ha sitt lifeguarding test så cristy kom och hämta mig vid 15.30 och vi mötte alex och åkte till hans 
uncle´s farm. Där åkte vi fyrhjuling och det var kul, vi satt även uppe i träden och chilla haha. Den farmen är så otroligt stor, alex har inte ens sett hela. De använder den marken för att jaga, så det har lite stolar i träden haha. Vi åkte tillbaka till alex truck och sen till sonic för att äta. Sen skulle alex träffa sina zaxby männsikor på pizza in. alex jobbar på en snabbmatkedja som heter zaxbys. Så cristy och jag åkte till donken och åt och sen till parken. vid 8.30 mötte vi alex igen och vi visste inte vad vi skulle göra så vi åkte på massa random resor haha t.ex. till petco en djuraffär där de har katter och illrar och massa sånt haha. Sen åkte vi till dairy queen och köpte glass och jag kom hem vid 22.00 någonting. En dag som erbjöd på massa skratt med underbara männsikor. 
 
Idag var det skola igen och efter skolan var det ett möte för the officers jag är ingen men jag går på deras möten ändå haha för lili, cristy och mg är där. sen åkte jag hem till lili och sen till nanny. Juste lilis familj har köpte ett hot tub turn up wiiieee!! naaajs. sen skulle lili till baseball matchen med mg så hon passade på att ta hem mig för jag var tvungen att plugga inför mitt us history final som är imorgon (20% av mitt betyg). Så det har jag gjort och laddat ner lite ny musik och bloggat lite. Nu är klockan snart 24.00 så sängen kallar night xx 
 
 


PROM!!!!!

Dagen för prom! Stor händelse! Somsagt på morgonen åkte vi tillbaka till the civic center och jobbade på bordsdekorationer. Vi jobbade till 11 och då åkte jag och lili till lili tog en dusch och sen åkte vi till lexington för vi båda hade tider för att fixa vårt hår. När hon gjorde sitt hår sminkade jag mig och sen var det min tur. Att göra sig redo för prom är så stressful och inte särskilt kul man får bara panik för att tiden bara flyger iväg. Vid halv 5 kom sheldon och michael till lilis hus och hämtade oss. Vi åkte till the civic center och tog bilder och sen kom vår party buss och hämtade oss, vi var 32 personer tror jag. Vi åkte till the capitol och tog massa bilder. Det var fullt med folk och det var en miljon kameror som tog bilder, jag har inte så många bilder på min mobil än och jag kommer bara uppladda bilder från mobilen, just saying för tillfället iaf. En tur i partybussen igen till lexington till vår resturang, vi åt på ett ställe som heter sal´s och alla rätter var typ 25 dollar vad är det 150 spänn kanske. Så lite fancy, mer än vanligt iaf haah. Det var gott tog en ceasar sallad ville inte påkosta sheldon för mycket haha eftersom han betalde för mig ;) Alla stirrade på oss när vi kom in i restutangen haha, lite kul. Sen när vi hade ätit åkte vi till the civic center till själva promen, vår chafför var väldigt lame, högtalarna var typ spräckta och man kunde inte släcka lamporna och han var ganska annoying men vi hade ändå kul på bussen. Vi kom till dansen vid 22 någonting och när man kommer ut från bussen hamnar man på en röd matta och går arm i arm med sin dejt och det är en snubbe som ropar upp namnen och man går på röda mattan till papparatzzi väggen och står där medan alla tar 1 million pictures. Själva dansen är inte sådär jättekul men det var väldigt fint. Det fanns ett photobooth och lite sånt och vi stannade till de utsedde king och queen vilket blev tori och max day. Vi åkte hem till lili och bytte om. Vi åkte sen till en bonfire som var för de som var på prom och hade kul. Jag var uppe till klockan 8 på morgonen haha! Lyckad kväll måste jag väl säga. Vid 7 åkte vi till lexi sov där till 12 och sen åkte till the civic center för att sen städa (alltså de som var på prom commitee), vi städade bara i en timme. Åkte hem till lili duscha och somnade till poccahontas haha. Sov till middagen och sen åkte jag hem på kvällen. PROM VAR LYCKAT kan jag väl enkelt säga, skulle kunna leva om den helgen rikigt kul. Det är som på film, jag lovar iaf franklin countys prom, det sägs att vi har den bästa promen i kentucky. 

Btw haha Sheldon är jättelång måste va 2m eller nåt, tänk på att jag har högklackat på mig! 
 PROM VECKA

I måndags förra veckan var det kanonväder och efter skolan åkte lili och jag till nanny och hängde vid hennes pool, underbart. Samma sak på tisdagen hängde vid poolen nån timme, sen var lili tvungen att vara "barnvakt", hon skulle bara skjutsa och hämta en tjej till och från karate och piano. Jag höll henne sällskap och vid 20.00 åkte vi till skolan för prom committee möte, fick även en t-shirt där det står prom 2014 på, i like it. Sen när mötet är klart gick jag, cristy, mg och alex till hans truck för han hade ankor och kycklingar där som han hade hämtat från farmen. Det blev en resa till walmart för att fixa lite promgrejer kom hem vid 23.00 typ. 
På torsdagen var jag inte i skolan, lili och mg hade tennis state tournament, så jag, cristy och alex åkte såklart och hejja på dem. De vann båda sina matcher turn up! Alex, cristy och jag hämtade massa promgrejer och köpte masker och lite annat skoj. 
På fredagen blev det ingen skola heller eftersom jag var på prom committee, så jag åkte till the civic center tidigt på morgonen och började fixa inför prom, seniorsen som var på prom committee jobbade mest på the garden och juniorna jobbade på dansgolvet och sånt. Lili och mg kunde inte hjälpa till eftersom de hade tennis, de förlorade sin match och tjejerna de mötte vann hela state tournament :O Det var jättekul att fixa the garden, den blev riktigt fin också och vi blev klara mycket tidigare än vi trodde. Från ingång till en arena till en trädgård. Jag sov hos lili den kvällen och vi gick upp kl 7 på lördagen för att åka tillbaka till the civic center och jobba på prom, men jag sparar resten till nästa inlägg, ett inlägg som bara handlar om prom ;) 
 
FÖRBEREDELSER FÖR PROM

I 7th period i fredags vi gick jag och mina kompisar ner till bibliokteket och kollade på ashtons signing för college, hon ska spela fotboll där, inste amerikansk utan soccer. Vi fick alla cookie cake och ashton delade också ut kramar vilket är väldigt sällsynt. efter skolan gick vi till mr johnsons rum och det var prom möte, jag är inte med i prom gruppen som planerar allt men cristy, mg och lili är och jag brukar hjälpa dem ibland. Mr johnson tycker också om mig han kallar mig sven har aldrig hört honom säga emma haha. sen drog mg och jag till mallet i lexington efter skolan och köpte skor och smycken till prom och mötte sen lili, cristy och becca som kom lite senare. Vi åt alla på panda express och sen åkte tillbaka till frankfort där jag hängde med cristy och becca ett tag och mötte sen up lili och jag sov sen över hos henne. Vi gick upp tidigt på lörgdagen och åkte yill the civic center och skulle tvätta en bro som vi ska ha i trädgården till prom. Vi var där från 8-12 och blev ändå inte klara.. För vi måste skrapa bort det översta laget av färg för att få bort smutsen. Sen åkte vi snabbt hem till lili och hon tog en dusch och jag en powernap och sen åkte vi till lexington till en ballt hårställe där hon slinga håret. Jag bokade en tid för lördag då prom är för att fixa mitt hår, lili har också en tid då. jag somnade sen igen i bilen påväg tillbaka haha, vi åkte direkt till ett ställe där lili skulle vara barnvakt från 4-8, det slutade med att vi var där till 11. Vi fick ett hemsk samtal också vid 11. Will droppade av dorsey där vi satt barnvakt och åkte till sjukhuset med julie. Vi var alla jätteroliga för henne. För hon hade ingen aning vad som hade hänt hon kommer inte ihåg någonting, det enda hon vet är att hon ramla i garaget. Hon kom in i vardagsrummet och sa till will att hon behövde hjälp och hon var blodig överallt. De kom hem sen vid 2 på natten och hon hade brutit handleden och nästan draget axeln ut led och hon hade ett stort jack på hakan, hon tror att hon kan ha brutit käken också, fast det är inte säkert. Hon ska till doktorn imorgon igen. Är riktigt orolig för henne. Jag sov där den natten också. Idag var det mothers day här i usa. Lili och jag kollade på frisyrer till prom och provade att göra olika sminkgrejer. Vi solade en timme och hjälpte julie när hon behövde det. Hon är okej men hon har ont :(  Tycker så synd om henne :( Jag var hos dem till 5.30 ungefär sen kom jag hem igen och jag hade köpt blomor till jeanne, fast vet inte om hon uppskattade det.. försöker iaf vara snäll. Nu väntas det lite läxor, usch. 
 

REGIONALS

Förra helgen var inte den roligaste, såg knappt mina vänner på hela helgen och det kändes som jag inte hade träffat dem på ett år. På lördagen var den derby-day typ året största händelse i kentucky, häststaten. Så på morgonen tog marvin ner mig downtown där det var massa saker som pågick, allt var typ dock för 5-åringar.. Sen var jag bara hemma resten av dagen medan mina kompisar var ute och hade kul :( 
På söndagen hade jag mitt ef möte och det var också ett hemrese möte där de gick igenom lite saker, fast det var inget jag inte redan visste. Men på mötet så förklarade de typ i stort sett bara hur dålig av en person jag är och hur respektlös jag är... Sen på kvällen åkte jag hem till lili och sen till melinda min tränare, vi åt middag där (hela tennislaget) och gjorde posters till regionals, sen sov över hos lili. JUSTE JAG VAR MED I TIDNINGEN OCKSÅ HAHA TURN UP KÄNDIS JK XD
Jag känner mig 1000 gånger mer som hemma hemma, hemma hos henne och hennes familj. På måndagen var vi inte i skolan, för det var regionals, jag spelade inte man får bara ha 2 doubles och 2 singles. Grejen är att hon som spelade nr.2 singles, henne slog jag med 4-1, men min tränare lät mig utmana henne för sent.. Jag hejjade på när lili och mg spelade och de krossade motståndarna i både deras matcher, det blev lunch på thaismaile och sen tillbaka till skolan. För mg och lili behövde göra nån mattegrej och sen kollade på vi baseball matchen. Gick i skolan resten av veckan men det var regionals efter skolan tisdag-torsdag. Lili och mg vann alla sina matcher och fick GULD i regionals, så det ska till state nästa vecka. turn up! På torsdagen medan lili coh mg väntade på att alla matcher skulle bli klara för att sedan få sina priser, åkte alex, jag och cristy till creeken och gick i strömmen, det var så kul för cristy ramla i vattnet!! HAHAHAH sen kom vi tillbaka precis i tid för prisutdelningen. Kommer missa 2 dagar nästa vecka i skolan för state och prom comittee. 

 

FRÅN BRA TILL SÄMST TILL OK

Dagen började bra, för idag var det BRING YOU TRACTOR TO SCHOOL DAY. Japp du läste rätt folk tar sin traktor eller lawnmover till skolan. Så i stort sett hela dagen har vi bara varit ute och kollat på traktorna haha. bara i kentucky antar jag haah.
sen gick dagn utför rejält... i min sjätte lektion ringer de in i klassrummet och säger att mina vänner behöver mig i the office och jag tror det var något kul som hände. Sen ser jag deras seriösa ansikten och de säger att jag måste skynda mig. Det visade sig att jag hade ett samtal från ef i telefon.. Hon hade redan berättat hela historien för mg  vilket inte är rätt. Är bara väldigt glad att det var mg som satt där och inte någon annan.. Hon typ skäller ut mig och säger att de ska skicka hem mig till sverige om jag spenderar en till dag med mina vänner. Jag fattade absolut ingenting och började fråga massa frågor. Hon säger till mig att mina värdpäron har sagt att jag flyttat ut och jag fattar ingenting för jag bor ju fortfarande där, och säger i stort sett att de hatar mig, tillslut tar det där samtalet slut och jag är väldigt förvirrad och ledsen. Tanten som sitter i officet blir väldigt orolig för mig och kallar på rektorn mr sampson. Jag hade ett meddelande på min mobil också som säger att jag ska ringa en annan ef männsika. Jag blir kallad till mr sampsons rum och berättar vad som har hänt och han försöker ringa mina värdpäron men de svarar inte. Så sjätte lektion tar slut och jag går till min sjunde och direkt när jag kommer in ser jag att jag har ett nytt meddelande från ef männsikan och hon undrar om jag kan ringa henne nu. Så jag ber min lärare att få gå till mr sampson igen. han är jättegullig och erbjöd sig att prata med den här männsikan först eftersom jag var ganska ledsen och förvirrad vid det här laget. Så han pratar med den här männsikan och hjälper mig och sen får jag prata med henne själv. Hon var mycket snällare och trevligare än den andra tanten jag pratade med tidigare. Hon sa i stort sett att jag inte kan sova över hos en kompis på vardagar och jag frågade vad jag gjorde fel eftersom varje gång jag sovit över eller spenderat tid med mina kompisar har jag alltid frågat mina värdpäron om det är okej. Hon säger till mig att allt är nog bara ett stort missförstånd men säger till mig att jag inte ska sova hos kompisar på vardagar men helger är helt okej, vilket jag kan leva med. Tillslut har jag pratat klart med henne och resten av tiden sitter jag i officet tills skoldagen är slut. Jag åkte hem direkt efter skolan och mina värdpäron var redan hemma. Jag frågar dem om vi kan prata och vi gör det. De var ungefär lika förvirrad som mig och de har tydligen inget emot att jag spenderar tid med mina kompisar och allt är lugnt mellan oss. marvin ringen ron, min iec senare och försöker förklara att allt är bra mellan oss. Men vi måste ändå ha en möte om det på söndag.. så jag får se hur det går där. Förstår inte varför det här hela skulle vara ett skäl till att de kan skicka hem mig men jag tror och hoppas med hela mitt hjärta att jag inte kan det, vill verkligen inte läman nu, är inte redo. Lite fler tårar blev det där och sen på kvällen blev det pizza och vi tittade på frozen tillsammans. Sen har jag världens underbaraste vänner som ringer mig vid 9.30 på kvällen och säger att de är påväg till mitt hus med en slushie till mig. Alex och cristy kommer en liten stund senare till mitt hus med den största slushien du kan hitta och en påse med swedish fish. ååhh de är så underbara <333333 kommer sakna dem så otroligt mycket. 
 
 

SENIOR NIGHT

I söndags sov jag hos lili och i måndags efter skolan var det senior night för oss tennisspelare. Alla i tennislaget + våra päron möttes i biblioteket efter skolan där det fanns mat och ballonger. Vi blev uppkallade till melinda vår coach och vi fick en liten presentpåse och ballonger. Vi fick en tennisboll som alla signerade, en fotatavla, ballonger och en poster. Vi hängde där ett tag, mina värdpäron kunde bara stanna typ i 30-40 minuter för att de var tvungna att komma hem till hunden. Det var förtidigt för mig att lämna så lili sa att hon unde ta mig hem istället. typ 1.30 timme senare åkte vi hem men istället för att åka hem sov jag över hos lili igen. På tisdagen skulle vi ha en tennismatch lite senare på eftermiddagen/kvällen så jag åkte till lili tills matchen skulle börja, typ 5 minuter innan vi skulle åka får vi ett sms och matchen blev inställt. Klockan var ändå ganska mycket och vi var båda väldigt trötta så jag smsa och fråga om jag ännu den här natten kunde stanna hos lili och de sa att det var inga problem. Jag var tvungen att ta golf bilen till mgs hus bara för jag glömde min skolväska där. älskar att köra golfbilen haha. I onsdags var det min sista tennismatch för säsongen och jag spelade no.2 doubles. Jag spelade med shelby och vi mötte de spelarna som normalt spelar no.1 doubles och de är jätteduktiga. Mg och lili brukar normalt spela mot dem och det är alltid jättejämnt när de spelar mot varandra. det blev 2-6 2-6 vilket jag inte tycker är så dåligt eftersom jag typ precis börjat i stort sett. När vi kom tillbaka vid 9 åkte mg och jag till donken och åt och sen hem. Var tvungen att skriva en liten uppsats grej när jag kom hem vid 22.30 om hur jag dog haha (skämtsak), vilket jag presenterade för klassen dagen efter. Min första presentation här, lite läskigt men jag tror att det gick bra, de skrattade iaf ;) 
 
 
 

CAMPING

I lördags blev det ingen lång sovmorgon för cristy kom och hämta mig tidigt och vi åkte till kmart på andra siadan av frankfort. Från 10-16 hade vi en senior car wash. Det var ca 10 seniors från vår skola och vi hade skyltar och bilar kom in och vi tvättade dem och de gav oss donations. Det var underbart väder ute och fick en inte så mysig bränna till prom.. ska försöka fixa det. Juste det kom en sån där stor lastbil som levererar mat och sånt till affärer och bara hur mycket måste jag betala om ni tvättar den här? Alex sa 1 million dollar och han ba jag ger dig hälften. Vi trodde inte han var seriös så vi försatte äta vår pizza men sen kommer han bara och vi måste tvätta hans lastbil!!! Hahhaha jag var tvungen att sitta på alex axlar för att nå upp till lastbilden. det tog typ 40 minuter att tvätta den och vi var fler än 10 och han gav oss bara 25 dollar.. snålt. Der var ändå kul. Efter det åkte lili och jag hem till mig och hämta lite kläder och så och sen hem till henne och sen till skolan. Där mötte vi alex, mg, cristy och kory. Vi skulle nämligen campa. Vi åkte alla i alex truck för det är den ända som kan ta sig upp till alex uncle's farm där vi skulle campa. Ben och lexi mötte oss senare (ben hade en baseball match). Vägen upp till alex uncle's farm är inte riktigt en väg haah det är bara gräs du måste köra över. Vi hade jättekul där och jag tror vi var uppe till 3.30. Jag tog massa bilder men alla är typ suddiga och mörka eftersom det var kolsvart ute. Men jag hade jättekul med mina underbara vänner. 

HAHA titta noga på bilder som är på Alex rygg. Han brände sig jättemycket och Lili slog honom i ryggen så han har ett handavtryck på ryggen hahah!!