ALLA HAR VI RÄTT TILL VÅR EGNA ÅSIKT

utifrån rubriken, så nej detta kommer inte vara något litet politiskt skitinlägg om vad som är rätt eller fel, utan det är bara jag måste skriva av mig lite. 
jag har märkt att väldigt många här i usa har otroligt starka åsikter om precis allt och alla, deras åsikter om saker och ting är ibland lite annorlunda ifrån vad vi tycker. jag vet att alla har rätt till en egen åsikt. grejen är att jag tycker inte det är okej att någon ska försöka läxa upp mig om vad i deras tycke är rätt eller fel. jag ska inte behöva sitta och lyssna på ditt prat om något ämne och höra alla dina åsikter och det är bara DU som har rätt i det hela. jag ska inte behöva lyssna på dig när du försöka övertyga mig om att jag ska ändra min åsikt i något som jag absolut inte håller med dig om eftersom DU och bara DU har rätt. så sitt inte där med ditt stora, fula flin och försök läxa upp mig med dina åsikter som jag tycker är helt idiotiska. jag hade självklart väldigt svårt att hålla mig från att skrika ut i ren ilska och säga att att din åsikt inte betyder ett skit för mig, jag var tvungen att säga vad min åsikt var och kände bara hur ilskan inom mig höll på att bubbla upp. så tillslut gick jag bara där ifrån men innan jag försvann helt sa jag bara det här är min åsikt och du har också rätt till en egen men jag kommer dock inte att ändra min åsikt inom detta ämne. jag behövde verkligen skriva av mig lite så tack och hej. 

BOWLING

tjäänare
Igår blev det lite bowling med gänget. Väldigt kul var det. Vi var 11 pers och det var jag, lili, mg, Cristy, Becca, Mikael , Alex, mika, Mick, Frederick och Jeremy eller nåt sånt kommer inte riktigt ihåg hans namn lol. Usch vad hemsk jag är. Jag har aldrig spelat så dåligt i hela mitt liv haha. Men det var väldigt kul. Alla kloten fastnade bak vid käglorna så tillslut var det typ 20 klot där som bara satt och rulla haha. Mikael vann iaf, han fick en turkey (3 stikear på rad) och fick 152 på en omgång. Haha de döpte mig till swede xD SNÖDAG SNÖDAG SNÖDAG

Tjooho
igår var det en snödag, för det snöade över natten. Så jag tog det bara lugnt den dagen och på kvällen kom alex och hämtade mig och mg och vi åkte till pizza in för att käka middag. Mycket trevligt. Blev ett stopp på kroger, zaxbys och hos lili innan mg och jag åkte hem till mg för att kolla på uk basketball matchen. uk vann såklart mot texas woop woop go big blue! ska köpa massa uk grejer innnan jag åker hem, det är liksom det laget alla hejjar på här. står för university of kentucky. fick dessutom reda på att det tydligen finns ett community i kentucky som heter sweeden mind blowing! vi kollade lite på tennis och bara hängde och jag sov över hos mg för idag var det också en snödag. 
Idag gick jag, mg, cristy, lili, ashton, alex, micheal och ben till en kulle i two creeks och went sledding vafan heter de på svenska då haha men gud, juste pulka haha! det var ganska kul haha men blev inte så mycket åk för det är så sjukt jobbigt att gå upp för backen hela tiden haha. usch måste börja träna men snart så, tennis blire. så när vi var blöta, trötta och kalla drog vi till lilies hus och hängde där ett tag och kolla på film. när vi åkte till och från backen så satt jag på själva lastutrymmet eller vad det heter på alex truck. -10c i blåst och skinnjacka haha bara lite kallt men sjukt kul :) fick ett samtal från skolan idag, så ingen skola imorgon heller. har inte varit i skolan på en vecka då, känns typ som jullov. i den här takten kommer jag inte sluta skolan förens i juli xD 

SLEEPOVER

Tjooho. 
Igår gick vi till kyrkan som vanligt och åkte efter det och åt på Garcias med katies familj + en till. 
På kvällen åkte mitt lilla tjejgäng och jag till lexington och åt på the local taco vilket är ett litet fancy mexicanskt ställe. Jag tog en tequila lime tacos vilket var väldigt smarigt. Det var jag, lauren, lincoln, taylor, mg, mgs brorsa haha, tori, cristy och katie. Mycket trevligt. 
Efter det åkte jag, cristy och mg hem till mg och sovde över där. Vi hade väldigt kul där och fick ca 3 timmars sömn den natten och på morgonen gjorde mg och jag oss iordning och vi åkte till mallet i lexington och letade efter en homecoming klänning. Det börjar närma sig, den 8:e smäller det. Så jag fick hem en svart klänning som är ganska enkel men jag försöker köpa nåt som jag kan använda andra gånger också. Måste bara köpa skor nu. Tycker det är skitsvårt att hitta klänningar och sånt för homecoming och sånt eftersom jag i stort sett aldrig använder sånt. Temat för denna basket homecoming är ice ice baby. 
När vi åkte hem från lexington hade vi skitkul för vi höjde musiken jättemycket och sjöng för full hals hela vägen hem och vi snappchattade massa männsikor med våra fina uppträdanden. hahaah fick lite svar som "dont ever do that again" och "aj mina öron" hahahaha jättekul xD vi hade iaf jättekul den stunden. Vi hade ingen skola idag för den är Martin Luther King Jr day. 
 
 

BASKET

Heellooo igår hade vi en snödag. Det var ganska mycket snö för att vara här iaf, så jag spenderade dagen med att kolla min astrid lindgrens julfilm och prison break och hade även ett litet eget dansparty haha. Alltid när jag är ensam höjer jag musik skithögt och tror jag är kung xD 
På kvällen kom lili och mg och hämta mig och vi åkte till basket matchen på vår skola. Vi vann såklart ;) Temat för denna match var the great outdoors. Efter matchen var vi ett gäng som åkte till dairy queen och köpte blizzards (glass) det var ju snö ute så då är det köp en få en gratis, så vi betala typ bara 1 dollar var :) vi satt där till 11 då det stängde och det var en lycket trevlig kväll :) 
 
 
 

ÄR JAG GILLIAN ZINSER?

Haha mina kära amerikanare tycker att jag är jättelik den amerikanska skådespelaren Gillian Zinser från 90210. Kan nog inte riktigt säga att jag håller med xD Eller vad säger ni?
 MEDDELANDE FRÅN TYLER XD
CLUBMASTER

Tjoho :) 

Lilis mamma är så otroligt gullig och snäll, typ älskar henne <3 igår när vi var hemma hos Lili satt hennes mamma med oss ett tag och hon är verkligen skitskön men iaf hon sa att hon kunde skjutsa mig och en kompis till mallet i lexington idag för hon och Lili skulle ändå dit och spela tennis. Så det gjorde hon, hon tog mig och Gabriella dit. Hon är  alltför gullig hon :) 
Köpte ingenting :( vill ha ett par ray ban clubmaster men de som jag tycker bäst om, de svarta matta med silver kostar nästan 2000 vilket är ganska dyrt för ett par solbrillor. Kan inte riktigt bestämma mig hur jag ska göra, vill ha dem men har liksom ett begränsat antal pengar :/ vet inte riktigt hur jag ska göra där.. Vad tycker ni? 
Efter Lili och hennes mamma var klara med tennisen kom dem och hämta oss och skjutsade hem oss. Så jag och gabbi hängde hos mig ett tag och hon drog runt halv 11 för hon skulle va med några andra kompisar. Men än så har jag inte att berätta :P Det här är själva modellen men dem jag vill ha är matt svart med silver 


FLYERS VS WOLVERINES

Hejsan hoppsan allihopa. 
Då har man klarat av första veckan av skolan. Det var väldigt skönt att de bara var 3 dagar. Igår vid 5 kom christy och hämtade mig och vi åkte hem till Lili och hängde där en stund. Det var jag, Lili, marygrace, christy och Alex. Vi kollade på några avsnitt av keeping up with the kardashans eller hur de stavas har ingen aning ser bara väldigt fel ut haha. Jag signade även lilies Wall ;) Emma the swede ;) 
Vid halv 7 skulle vi åka och äta vi skulle till applebees men de var fullt där och även på o'charleys så det blev fazolies. Vi mötte en del människor där och det var mycket trevligt :) sen åkte vi till western hills för att kolla på basketmatchen mellan oss och vår rivalskola. Det var skojsigt alla hade på dig marinblått och under pausen var det jättekul för 2 från min skola tog vår stora flagga och sprang till western Hill läktaren och vifta den där. De blev jättesura och det var bara skitkul att kolla på xD fast de var tvungna att lämna matchen sen haha. Vi vann såklart med typ 20 poäng woooaaah GO FLYERS! 
Efter matchen skulle Alex, marygrace och Lili lära mig att köra bil haha. Så vi åkte till en tom parkering haha tycker inte det var så svårt, fast de har ju automat, så ingen växel. Så fick jag köra till lilis hus haha men det är jättenära parkeringen och inte över värsta vägarna så det var lugnt haha gick bara ganska långsamt xD 
Sen hängde vi bara en stund hos Lili och jag kom hem runt 1. Mycket trevlig kväll. Juste haha vi hade värsta partyt i bilen haha och de ville höra svensk musik så nu finns det en litet embarrassing video på mig när jag sjunger på instagram hahah fast de kan jag bjuda på. Jag är ju så otroligt bra på att sjunga också xD låter bara som en åsna när jag sjunger xD 
BACK FROM LOV

hejsan hoppsan. 
idag var det back to school again men jag tycker ändå det var ganska skönt, skolan är ju ändå inte särskilt jobbig. vi skulle egentligen ha börjat i måndags men det var tydligen för kallt för att gå till skolan i måndag-tisdags haha. det var ändå rätt så kallt ca -15 grader, så kallt har det inte varit här på 100 år. Grejen är att det inte är särskilt kallt här annars det har varit plusgrader hela vintern och så plötsligt blir det 2 dagar kalla, konstigt. Har hört att det är varmt i sverige vilket är ännu märkligare. 
skolan då, denna terminen har jag två nya ämnen, floral design och basic drawing. tror det kommer bli ganska kul ändå. tycker det var lite komiskt när jag var tvungen att välja en klass för den här terminen precis innan vi gick på lov. har nog redan sagt det här menmen kunde välja mellan floral design och rock&roll historia haha. intressant. jag tror att min första lektion (floral design) och min femte ( principles of marketing) kommer vara mina favoritklasser iår. i min first period sitter jag brevid lincoln och samantha och det är riktigt kul :) vår lärare sa även att det vore konstigt om alla i den klassen inte får a i slutbetyg så det låter bra de me ;) i min femte period är jag med ashton, lauren och kara vilket också är riktigt skojsigt. fattar inte riktigt vad vi ska göra där för man kunde välja den lektionen som ett helår och halvår och jag tog helår och de nya ska typ göra de vi gjorde förra terminen medans vi andra ska göra nån collage grej haha fattar noll. vi satt hela lektionen idag och pratade springbreak ååhhh jag är så taggat bara 90 dagar kvar typ :D 
När jag kom hem från skolan somnade jag direkt i soffan haha kanske inte så smart med tanke på att jag inte kan sova på nätterna eftersom jag vänt helt på dygnet. 
 
 

Söndag

Hejsan hoppsan
Idag har jag haft trevliga samtal med kära la familia och Julia :) mycket trevligt. Vid klockan 1 kom min värdpappas syster plus familj hit och vi hade en liten minijul. Det var ganska tråkigt måste jag säga och jag fick en liten snöglob med massa kentucky grejer på. Har också kollat några avsnitt av prison break som jag har blivit helt besatt av. Fick ett trevligt litet samtal från skolan också och vi har en snowday imorgon för det ska typ vara storm. 1 extra dag på lovet woopii, fast jag gillar inte snödagar så mycket för det betyder att vi slutar senare. Vi hade ett slutdatum som jag tror var den 24 eller 23 maj men för varje snödag så plusar de på en dag.. Så jag har ingen aning om när vi kommer sluta. 

MYSKVÄLL

hejsan 
Igår hade jag 2 mycket trevliga och roliga skypesamtal med Clara och issa. Saknar verkligen mina vänner och familj hemma i Sverige. 
På kvällen kom Gabriella över och vi hade en liten myskväll med massa snacks, prat och en hel del american horror story eller vad den heter. Det är en serie iaf. Hon sov över här också så det var väldigt roligt. Hela dagen idag har vi också kollat på american horror story sen blev det lite pizza och hon blev precis hämtad av sin värdmamma. 
Nu måste jag försöka vända tillbaka på dygnet för jag är uppe hela nätterna och sover halva dagen. Inte bra inte med tanke på att jag börjar skolan på måndag. Det ska typ bli jättekallt också på måndag tisdag. Det kallaste de haft i kentucky sedan 1940 ska bli -20. Har typ Sverige och kentucky bytt plats eller. Jag är förvirrad. 
Hoppas alla har det bra hemma. Puss och kram 


NYÅR

Heej. Hoppas alla hade ett bra nyår mitt var iaf väldigt roligt. 
Vi var först typ 20 pers som åt middag på en finare resturang eller vad man ska säga. Det var redan förbeställd mat och så vilket var pizza. Det var ganska gott ganska annorlunda från den vanliga amerikanska pizzan som jag inte är särskilt förtjust i. Efter det drog jag, Lili, Mary-grace, ashton, Adam, Katie och Alex till ashtons hus. Där kollade vi på det där programmet på tv i new york med uppträdanden och den fallande bollen. Efter det drog vi till Mary-graces hus eller det var jag, Lili, mg och ashton.  Vi hade jättekul där och vi var uppe till 5. Mitt nyår var väldigt roligt hoppas ni andra hade kul också :)