SENIOR TALENT SHOW

I torsdags efter skolan skulle vi ha en match men den blev inställd så jag, lili och mg drog till taco Bell och åt. Sen drog vi till lilis hus och mg stannade inte länge där. Lili la upp massa snap stories på mig och mitt dampskratt haha. Tog en liten nap och åt middag, pasta med veggies. Sen åkte vi till nannys hus en liten snabbis och sedan till skolan för det var senior talent show. Det är bara seniors som får uppträda och jag skratta så mycket herregud. Inget var seriöst typ förutom ett uppträdande... Det var sång och dans och stå upp comedy och de gjorde impressions of the teachers. Haha jag visste bara vilka 4/7 lärarena var och de var spot on. HAHAHAHA väldigt kul. Tog inga bilder utan bara videos och jag är för lat för att screenshota mina långa videos så här kommer en bild som jag såg på twitter
PÅSK

I söndags var det påsk och jag fick en liten påskkorg med godis i av min värdfamilj. Vid 10 på morgonen drog vi till Cincinnati för att äta en påsklunch hos jeannes släkt. Maten var ganska god helt ok iaf och fick e T-shirt som är röd med "reds" på det (Cincinnati baseball). När vi kom hem tog jag en liten powernap och åt sen en liten middag och sen kom Lili och hämta mig och jag åt middag hos dem och det var superdupergott och sen spelade jag med hela hennes familj krocket. Jag och Lili drog sedan till tennisbanorna i Two creeks och mötte Alex och mg och körde en match. Vi tog golfbilen och jag fick köra mihi. Sen sov jag hos Lili. Fick min promdress också turn up. Bilden ät inte så bra men jag gillar den :) 

Lunchen i cin

FARMLIFE

Hola

Igår var det riktigt fint ute och jag satt på baksidan och sola ett tag och det var inte förens jag kom in att jag märke jag solen hade tagit och jag ser nu ut som en tomat. Klockan 6 kom Cristy och hämta mig och vi åkte till McDonalds och mötte Alex och hans brorsa John. Mg kom också och vi åt lite snabbt för att sedan dra till Alex's farm, de har inget hus där utan det är bara mark. Det var en rolig och skakig resa dit. Vi fiskade ett tag och jag fick 2 fiskar!! Turn up!! Mg fick också 2, Cristy 1, John 1 och Alex 0 HAHAHAHA. Efter lite fiske gick vi upp på kullen och sköt lerduvor. På mitt 6:e skott träffade jag en! Turn up igen!! Det var kul. Sen åkte vi och lämna John i deras hus och vi drog till Lili och hängde där resten av kvällen. Trevlans. 

Det är en bild som det bara ser ut som jag fotar himlen men om man kollar noga kan man se en lerduva i två delar som jag sköt. Tog screenshot från en video lolz


WE ARE PIRATES

Att gå från 20+ ena dagen till snö den andra är väldigt konstigt! och ja vi hade snö i måndags eller tisdags kommer inte riktigt ihåg som tur var försvann den efter några timmar. Välkommen till kentucky antar jag. Har haft tennismatcher hela veckan och det har gått hyfsat bra, förlorade en match tror jag, singles. I onsdags sov jag hos lili och vi jobbade på en grej till prom, hur vi skulle fråga våra dejter. Vi frågade båda 2 juniors, vi känner dem rätt bra och vi har väldigt ont om seniors, alla senior killarna har typ frågat juniors eller sophmores, varför liksom. Aja. Alla senior killarna är korta ändå och jag vill ha en lång dejt haha. Vi kom på en plan och började jobba på den. Vi frågade tillsammans eftersom de är typ bästa kompisar. Så en av killarna kallas för captain Mike, så vi gjorde såhär vi skrev en liten fjantig dikt som rimma, som såklart handlade om  de ville gå på prom med oss. Vi skrynklade pappret och brände kanterna så det såg gammalt ut. Vi la pappret i en fin gammal flaska dom vi sedan la i framsätet i mikeals bil, sheldon har ingen. Sen köpte vi en cooler och målade den brun och fyllde den med lite smått och gott och la den i bakluckan. Så nästa dag frågade vi dem, vi fick hjälp av deras kompis caleb så att de skulle komma till mikeals bil samtidigt och vi fick bilnycklarna så vi kunde lägga i allt i bilen. Caleb förstörde det ändå för han berättade såklart idén för dem dum som han är. Men vi fick iaf våra prom dates och jag ska nu gå med sheldon till prom, trevligt trevligt. Dum nog som jag är glömde jag såklart fota våran creation. 

Igår hade vi en tennismatch och jag spelade nr 3 singles vilket är varsity och vann 6-0 6-1 :) har aldrig svettats så mycket på en tennis match det var väldigt varmt igår och man måste springa rätt mycket om man kör singles. Efter matchen hade lilis nanny invited me for dinner till deras hus. Så jag åt en påskmiddag med dem, det var jättegott, de var skinka, bröd, ägg med mojjs i, green beans, pineapple casserole, Caesar sallad och lite andra saker. Fick lite dåligt samvete för lili och jag drog direkt eller vi hade ätit för att kolla på baseball matchen, dom är så himla gulliga och så. Så vi åkte till baseball matchen sen spelade vi lite tennis med några baseball människor och jag spela mot Alex haha. Sen skulle mg hänga med ben ett tag på tennisbanorna i 2 creeks så jag, lili, Alex och cristy åkte till lili och tog deras golf cart och åkte ner till tennisbanorna och spionera på dem, haha vilken fredags kväll. Vi stannade inte där länge utan lili behövde prata dem ashton om ett problem dom hade så vi åkte till skolan där de skulle mötas och reda ut allt, jag, cristy och Alex satt i cristys bil en bit bort och väntade på henne. De pratade ungefär i 1.5 timme och när de var klara mötte vi lili och hon berättade vad som hade hänt och så. Den drog vi alla hem. Just nu sitter jag på baksidan i solen och relaxar

En bildlös vecka BILDER TILL GRADUATIONBONFIRE AT LEXIE'S

Klarat mig igenom veckan efter springbreak woop woop. Har knappt varit hemma någonting den här veckan. I måndags sov jag hos lili och jag har haft tennismatcher varje dag och gått ut och ätit varje dag efter matchen. Eftersom vi är klara med alla matcher vid 9 typ. Vi har haft några tuffa matcher den här veckan och jag ligger nu inte på 100% :( har nämligen förlorat 2 matcher. Fick se lite när lili och mg spelade mot south och north oldham, jag spelar samtidigt som dem. De var jättekul att titta när de spelade, i båda matcherna blev de tie-breakers vilket var väldigt nervöst men de vann båda matcherna. Tennis är faktiskt jättekul att titta på om man förstår sporten. I fredags var det jättevarmt och skönt ute och efter tennismatchen typ vid 10 gick jag och mg och åt och sen bara körde runt i frankfort och sjöng för full hals i bilen haha. Vi hade inget bättre för oss. Igår var det också jättevarmt och skönt ute 20+, gick med shorts och t-shirt hela dagen. Satt ute och läste på tomten ett tag, och sen gjorde jag mig iordning för mg, lili och jag skulle ta våra bilder för graduation eller bilden som vi ska ha på våra invitation cards kanske jag ska säga. Vi fota typ bara i en timme för lili hade en tennismatch. Efter vi hade fotat åkte jag och mg till tacobell och åt sen åkte vi till lexies hus och hade en liten bonfire. Det var jag, katie, mg, lili, cristy och lexie. I början var det några grabbar där också ben, armand, jermaine, Micheal, Danny och baily, fast de stannade typ bara i en timme. vid 12 kom några juniors Micheal, sheldon, ryan och caleb. Hände inte mycket alls vi satt mest bara vid brasan och chillade. hade bara shorts och t-shirt på mig på kvällen också för det var typ 17 grader på natten. Sen när grabbarna drog gick vi in i lexie's hus och vi gick och la oss vid 3.30 kanske. 
 
Vid 10 på morgonen åkte jag och mg till kyrkan. Hatar att gå till kyrkan men jag kände att jag var tvungen att gå. När vi var på taco bell dagen innan smsade jag min värdpappa och frågade om jag kunde sova hos lexie och då skrev han ja det får du, vi ses i kyrkan imorgon. usch. Jag var seriöst rädd idag när jag var i kyrkan, alla hade palmblad som de stod och viftade med och skrev hosanna 170 miljoner gånger. Kändes som det var nån slags sekt eller nåt, läskigt. De höll på i 2 timmar och jag trodde jag skulle dö för man måste stå upp 99% av tiden. Tycker de är så obehagligt att va i kyrkan, liksom idag mannen som satt bakom mig satt och liksom kommenterade de prästen sa "yes, yes amen, oh lord" så läskigt. Klarar aboslut inte av att vara i kyrkan försöker undvika det så mycket som möjligt. Vi gick iaf och åt efter med katies familj och jag kom precis hem från de. KEENELAND

Idag är det mg födelsedag så vi åkte till keeneland, vilket är ett ställe där hästar tävlar mot varandra och man bettar. Det var jätteskönt ute idag. Alla klär upp sig jättemycket för att gå till keeneland vilket jag tycker är roligt. Att betta på hästar är riktigt stort här i kentucky, det tråkiga är att det bara är öppet i en månad typ. Man måste vara 18 för att betta men de kollade inte id så jag betta på en häst. Min häst låg först hela racet till precis i slutet då den blev trött och kom på 4:e plats... om den åtminstonde hade kommit 3a hade jag vunnit 20 dollar. Men det var trevligt :) 
 


 

SPRING BREAK

Haft en jätteskön och rolig vecka i destin florida. Önskar att jag kunde ha stannat längre än en vecka. jag åkte ner med lili och hennes mamma på fredagen och vi tog in på ett hotell på natten, eftersom det är en 12 timmars bilresa. Vi kom tillslut till destin och vi hade ett jättefint hus på stranden. Jag tror det var 13 tjejer och 4 föräldrar i huset och vi hade väldigt kul. På dagarna låg vi på stranden, det kunde vara lite kallt då och då för det blåste ganska mycket men det var ändå skönt. Vi åt middag ute i stort sett varje dag och sen på kvällarna hängde vi alla och hade jättekul, vi hade även ett hot tub (har helt glömt bort vad det heter på svenska) som vi använde hela tiden. Har haft en otroligt kul vecka med alla mina kompisar och tänkte låta bilderna tala mer än det jag skriver om.