PÅVÄG TILL NORTH CAROLINA




TRASHGIVING

Hallojsan
Igår kväll var det trashgiving hos ashton. Ashton kallas trashton därför trashgiving   Det var jättekul iaf, vi åt skratta och prata. Tycker inte maten är sådär jättegod föredrar verkligen svensk mat. Men jag hade iaf jättekul. På torsdag är den riktiga thanksgiving. Känner verkligen hur otroligt vacker jag är på alla bilder xD







REDO ATT BLI FET

Tjäänare. Ruuulig helg för att summera upp det hela. I fredags i skolan tog jag med mig svenska chokladbollar för i min food class tog alla med sig en maträtt och vi hade som en liten thanksgiving. Jättemysigt och gott. Föredrar dock svensk mat. Här i usa har dom smält ost på ALLT är inte så förtjust i de. Men det var roligt och gott. På kvällen åkte jag med lili, tori, mary-grace och cristy till taco bell och åt och sen drog vi till anderson county för det var en football game. Det var svinkallt kan jag säga. Hade bara vanliga vans på mig, för jag hade inte direkt några varma skor. Gick till toan och tog av mig skorna och värmde fötterna i handtorken eller vad det heter haha. Blev faktiskt mycket bättre. Vi förlora dock matchen och det är nån typ av turnering av nåt slag så vi åkte ut. Så det var vå sista football game för iår. Lite sorligt. 
På lördagen träffade jag gabbi och vi åkte och fixa våra naglar. Gjorde såna där gelenaglar eller vad de heter. Jättebiligt också betala 200kr. Sen drog vi hem till mig och bara chilla och kolla lite greve holm. Vid 6 kom lili, ashton och mary-grace och hämta mig och vi drog till lexington för vi skulle kolla på catching fire. vi skulle se filmen som börja 6.30 men när vi kom var den slutsåld, så vi bokade filmen som skulle gå 10.30. Så vi åkte till mallet och jag köpte ett par uggs, mössa, halsduk och lite smink. Sen drog vi till Ashtons fotbolls match, det var innomhus så de var bra. De vann och efter matchen åkte vi till bion och såg catching fire. Gud så bra den var! Tusen gånger bättre än första filmen, tyckte inte om den första filmen så mycken men den här var jättejättebra. Så om du inte sett den åk och se den! Filmen var slut vid 1 och jag kom hem strax innan 2. 
Jätteskönt nu att vi bara har 2 skoldagar den här veckan eftersom de är thanksgiving. På onsdag drar vi till North Carolina där Marvins familj bor och firar där. 
IDAG KOM ONE DIRECTIONS NYA ALBUM UT OCH JAG VAR TVUNGEN ATT ÅKA OCH KÖPA DET!! DET ÄR SÅ BRA HAR DET PÅ REPEAT JUST NU!
Imorgon är det en liten thanksgiving för alla seniors på skolan tror jag haha, hos ashton så det ska bli kul oxå :) 
 

STEP & SPRING BREAK

Heej
 
igår var jag med min kära svensk och vi tjockade i oss massa mat, hallon, jordgubbar, pizza, godis, morotskaka osv. Kollade på eva och adam och rosa. underbart.
 
Idag har jag haft världens sämsta dag. Är så jävla förbannad. Kom sent till skolan pga vägarbete, och blir skickad till step i min 2nd period. Så jävla korkat. man hamnar i step om man inte följer klädreglerna eller inte kommit på sina kvarsittningar. Iaf jag hade på med ett par helt vanliga svarta jeans och tydligen så tycker min lärare i min 2nd period som jag nu hatar att det inte var jeans. Jag försöker förklara för henne att det är jeans men hon vägrar lyssna och ba gå till the office och fråga dem om dina byxor. när jag kommer till the office kollar dem inte ens på mina byxor utan skickar mig bara till step. Step är alltså ett rum man sitter i en hel dag, det är typ kvarsittning en hel dag. Man sitter i sitt lilla bås och får inte prata med nån, inte sova eller någonting, man ska göra uppgifter om man har annars ska man typ bara sitta och stirra in i väggen. Som ett jävla fängelse. Om du pratar eller nåt så får du en varning om du får 3 varningar får en en hel dag till i step. Vi har speciella toapauser och alla måste gå ut ur rummet och så och vi äter till och med lunch i det där rummet. tortyr. Det var jäkligt tur att jag inte tog ut min lunch och la den i skåpet som jag brukar för annars hade jag inte fått nån. så där satt jag från typ 9-3.20. hemskt. Jag hade inget att göra fick bara en uppgift och den gjorde jag klart på en kvart typ. Så efter skolan gick jag till the office och fråga " vad ska man ha på sig i skolan om man inte kan ha jeans?" tanten där bara det har kommit in flera och sagt att du inte ska vara i step för att du har jeans. det hjälpte ju mig som redan suttit där hela dan. Så jag tänker prata med rektorn imorgon för det där är så jävla korkat. Inte konstigt att det är så många amerikanar som är lite korkade och jobbar hela livet på mcdonalds om man blir skickad till step för en sån jävla liten grej. Så jävla sur är jag. Skitsamma. får väl ta det som en erfarenhet antar jag
 
Min dag blev iaf lite bätre för Taylor kom och hämta mig vid halv 6 och vi åkte till buddy's pizza där jag mötte massa andra tjejer för vi skulle planera för spring break!!!! YYAAAY. Så taggad. Har ändrat mina planer och tänker åka med mina amigos istället till florida och den här gången till stranden. Det ska bli så jävla kul är så sjukt taggad. Woop woop. 
 
 

MR. FCHS

Heeej :) 
I måndags var det veterans day eller hur det stavas har ingen aning. Man ska iaf hedra alla som är/varit i the army. Så vi hade ett litet assembly i skolan, vilket var ganska tråkigt menmen annourlunda från lilla landet lagom. 
Den här veckan fick vi vår första snöööö!! i tisdags vare tror jag :P Vaknade upp på morgonen och såg snö ute :p trodde nästan att vi skulle få en snow day men icke sa nicke, det var inge is ute så antar att de var därför. När jag kom hem från skolan den dagen var snön självklart borta. 
I torsdags efter skolan åkte jag till en salong och fixa mitt hår. äntligen säger jag har varit missnöjd med mitt hår i en antal månader nu. Slingade det och ja det är ganska blont nu men jag gillar de :) Efter det åkte jag till skolan igen för det var dags för Mr. FCHS skönhetstävlingen för killarna. Det är som en skämt skow som ska vara rolig. Blev lite besviken dock, förväntade mig att de skulle vara roligare. Det var en som var utklädd till Miley Cyrus och en annan som var Regina George från Mean girls. De var fler än så 16 pers för att vara exakt. Det är alltid kul att se killar i klänningar och se dem twerka och så xD Antar att de är ganska illa när de är en kille som går i klackar bättre än man själv dessutom var de var skithöga måste varit 15-20 silettklackar. Såg inte hela showen eftersom de inte var så jättekul. Men jag och taylor r drog till waffle house och sen bar det hemmåt. 
 
 

ALLTID

 

PAGEANT

heeeeej 
 
den här veckan har jag varit ensam med marvin och hunden för jeanne var på någon jobb grej i norra kentucky. i onsdagskväll och torsdagskväll var jag i skolan för det var miss fchs 2013. det är alltså som en skönhetstävling i skolan där de går på scenen, gör en talang osv. det var bara kul att se deras talanger dock. juste vi har en flockappellas eller vad det heter grupp i min skola haha, precis som i pitch perfect xD herregud vissa av talangerna var jättedåliga och andra var jättebra. fattar inte riktigt hur vissa tänker för det var typ aha jag har ingen talang så jag ska bara sjunga, så sjunger de falskt och i otakt med musiken och så, då kan jag verkligen inte hålla mig. eller när nån spelar ett instrument och det var en tjej som spela flöjt och hon var tvungen att stanna i sången hela tiden för att andas hahah, kunde inte hålla mig där hellrer. det värsta var en tjej som aldrig hade sjungit för en publik förut, herregud hon hade ingen musik, sjöng falskt och kunde inte texten, där brast det för mig. 
på fredagen hade vi ingen 7th period för vi hade ett pep rally i skolan, det är när man taggar till för en match och bandet är där, cheerleaderna och dansarna. det roliga är att vi har en liten grupp som alltid gör något roligt på pep rallyna, i fredags så uppträdde de till what does the fox say och det var jättekul. på kvällen var det en football game och det var skitkallt så jag stannade inte hela matchen för mina fötter var isbitar, ska nog köpa uggs här. 
i lördags skulle jag på en uk game alltså collage football med taylor r men det blev inställt för de var tvungna att åka till sjukhuset och hälsa på hennes mormor. på kvällen var det final i skönhetstävlingen och abby vann!!! yeeeey. efteråt åkte jag, katie, adam, tyler, tori, och perry till mcdonalds och hängde där ett tag. det var kul.
imorse var vi i kyrkan och den enda anledningen till att jag följer med är för att vi alltid åker och äter någonstans med katies familj efteråt. träffade också christi och mary-grace i kyrkan, trevligt trevligt. nu har jag lite plugg att göra. har fått min första uppgift i skolan som faktiskt är svår. det är i min engelska klass, ska skriva om feminsit critisism om en text... aja har också ett prov på tisdag. 
 
 

HJÄLP MIG VILKEN BILD SKA JAG TA SOM MIN SENIOR PIC?? KOMMENTERA TACK

 
OKEJ NU MÅSTE NI HJÄLPA MIG VILKEN AV DE HÄR BILDERNA SKA VARA MIN SENIOR PIC, ALLTSÅ DEN HÄR BILDEN KOMMER VARA PÅ MIG I YEAR BOKEN. SNÄLLA KOMMENTERA GÄRNA VAD NI TYCKER. ELLER OM JAG SKA TA OM BILDERNA?
 
 
1. 
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.
 
9.
 
10.
 
11.
 
12.
 

HALLOWEEN

Hejhej :)
 
I torsdags i skolan i min 2nd period började de lukta jättemycket rök helt plötsligt och det var rök i klassrummet. Alla trodde typ att det brann i skolan med det gjorde det inte, det var tydligen någon annanstans där det brann men inget vet typ var :S Det var också halloween igår men den blev flyttad till idag för igår hade vi en stor storm över kentucky. 
Idag då har det kommit massa små barn och gått trick and treating. Har dock inte sett så mycket för efter middagen så åkte jag och min jeanne till tjmaxx, tycker om den affären, typ den ändå affären här i frankfort man kan hitta fina kläder. Köpte iaf en väska, den som jag använder i skolan här har typ gått sönder och mina andra väskor är för små för skolan, köpte också  2 tröjor, vilket en av dem var en stickad ralp lauren. Har ingen aning om vad de kostar hemma men jag är 100% säker att det är mycket dyrare än vad jag betala för min. ca 230 kr betala jag för min, det var man ju inte ens en tröja från h&m för hemma :O Det är jag nöjd med :) Efter bjöd jag henne på en froyo :P så gott, själv tog jag en esprsso smak med m&ms, sour patch godis, jordgubbar och swedish fish MUMS! måste dit snart igen och prova cheesecake smaken <3
Imorgon måste jag ta mina senior pics för de måste vara inne den 15:e :O
kan inte fatta att det redan är november herregud! det känns liksom det var 2 veckor sen jag var på camp och det var liksom i juli!!! :O shit vad tiden går fort