REDO ATT BLI FET

Tjäänare. Ruuulig helg för att summera upp det hela. I fredags i skolan tog jag med mig svenska chokladbollar för i min food class tog alla med sig en maträtt och vi hade som en liten thanksgiving. Jättemysigt och gott. Föredrar dock svensk mat. Här i usa har dom smält ost på ALLT är inte så förtjust i de. Men det var roligt och gott. På kvällen åkte jag med lili, tori, mary-grace och cristy till taco bell och åt och sen drog vi till anderson county för det var en football game. Det var svinkallt kan jag säga. Hade bara vanliga vans på mig, för jag hade inte direkt några varma skor. Gick till toan och tog av mig skorna och värmde fötterna i handtorken eller vad det heter haha. Blev faktiskt mycket bättre. Vi förlora dock matchen och det är nån typ av turnering av nåt slag så vi åkte ut. Så det var vå sista football game för iår. Lite sorligt. 
På lördagen träffade jag gabbi och vi åkte och fixa våra naglar. Gjorde såna där gelenaglar eller vad de heter. Jättebiligt också betala 200kr. Sen drog vi hem till mig och bara chilla och kolla lite greve holm. Vid 6 kom lili, ashton och mary-grace och hämta mig och vi drog till lexington för vi skulle kolla på catching fire. vi skulle se filmen som börja 6.30 men när vi kom var den slutsåld, så vi bokade filmen som skulle gå 10.30. Så vi åkte till mallet och jag köpte ett par uggs, mössa, halsduk och lite smink. Sen drog vi till Ashtons fotbolls match, det var innomhus så de var bra. De vann och efter matchen åkte vi till bion och såg catching fire. Gud så bra den var! Tusen gånger bättre än första filmen, tyckte inte om den första filmen så mycken men den här var jättejättebra. Så om du inte sett den åk och se den! Filmen var slut vid 1 och jag kom hem strax innan 2. 
Jätteskönt nu att vi bara har 2 skoldagar den här veckan eftersom de är thanksgiving. På onsdag drar vi till North Carolina där Marvins familj bor och firar där. 
IDAG KOM ONE DIRECTIONS NYA ALBUM UT OCH JAG VAR TVUNGEN ATT ÅKA OCH KÖPA DET!! DET ÄR SÅ BRA HAR DET PÅ REPEAT JUST NU!
Imorgon är det en liten thanksgiving för alla seniors på skolan tror jag haha, hos ashton så det ska bli kul oxå :) 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar