SLEEPOVER

Tjooho. 
Igår gick vi till kyrkan som vanligt och åkte efter det och åt på Garcias med katies familj + en till. 
På kvällen åkte mitt lilla tjejgäng och jag till lexington och åt på the local taco vilket är ett litet fancy mexicanskt ställe. Jag tog en tequila lime tacos vilket var väldigt smarigt. Det var jag, lauren, lincoln, taylor, mg, mgs brorsa haha, tori, cristy och katie. Mycket trevligt. 
Efter det åkte jag, cristy och mg hem till mg och sovde över där. Vi hade väldigt kul där och fick ca 3 timmars sömn den natten och på morgonen gjorde mg och jag oss iordning och vi åkte till mallet i lexington och letade efter en homecoming klänning. Det börjar närma sig, den 8:e smäller det. Så jag fick hem en svart klänning som är ganska enkel men jag försöker köpa nåt som jag kan använda andra gånger också. Måste bara köpa skor nu. Tycker det är skitsvårt att hitta klänningar och sånt för homecoming och sånt eftersom jag i stort sett aldrig använder sånt. Temat för denna basket homecoming är ice ice baby. 
När vi åkte hem från lexington hade vi skitkul för vi höjde musiken jättemycket och sjöng för full hals hela vägen hem och vi snappchattade massa männsikor med våra fina uppträdanden. hahaah fick lite svar som "dont ever do that again" och "aj mina öron" hahahaha jättekul xD vi hade iaf jättekul den stunden. Vi hade ingen skola idag för den är Martin Luther King Jr day. 
 
 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar